1. Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen

Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen

Merk

Softline

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

M/L

Special look

Kant

Kledingmaat

M/L

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Achterkantsluiting

Omschrijving van Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen

De maat van Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen is als volgt:

BH-maat: M/L

Kledingmaat: M/L

Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: Achterkantsluiting.

Je kunt Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Softline Dames Lingerie Jarretels met Kanten G-String en Kousenband Open Kruis Sexy Kanten Lingerie Set met Bloemen voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie