1. Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Paars

Materiaal

Elastaan | Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Deze slip biedt een stijlvolle en verleidelijke look. Deze elegante onderbroek is voorzien van een open kruis en een verfijnde strik. De strik is aan de zijkanten bevestigd en biedt een subtiele blik op de welvingen van het lichaam. De string is gemaakt van zacht en ademend katoen, waardoor je je comfortabel en verleidelijk voelt. Deze dames slip is een must-have voor elke vrouw die kwaliteit en luxe zoekt. De stof is elastisch, zodat je de string perfect kunt aanpassen aan de juiste maat. Geniet van deze unieke lingerie, waarmee je jezelf en je partner extra in de watten legt. Deze stijlvolle slip is een perfecte aanvulling op je slaapkamer look. Laat je verrassen door de erotische uitstraling van deze lingerie.

Veelgestelde vragen over Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

De maat van Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. heeft een Kant, is Paars van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is een gemaakt van Elastaan | Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Open Kruis - Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie