1. Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Deze erotische string met open kruis heeft een exclusief design met kant en parels. Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor het een luxueuze uitstraling heeft. De perfecte pasvorm van deze string geeft je de kans om je vrouwelijkheid te accentueren. De string is verkrijgbaar in één maat en is geschikt voor alle vrouwen. De string is een echte must-have voor elke vrouw die erotiek wil toevoegen aan haar lingeriecollectie. Met deze string kun je je partner verrassen en samen de ultieme erotische beleving beleven. Of je nu alleen bent, of met je partner, deze string zal je zeker helpen om de juiste stemming te creëren. Kies voor deze exclusieve string en geniet van een erotisch moment!

Veelgestelde vragen over Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

De maat van Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Open Kruis - Erotisch Design met Kant en Parels One Size Dames String Lingerie Ondergoed. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie