1. Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.

Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Kousen

BH-maat

Special look

Kledingmaat

XXL

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.

Met de Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size, zal het onmogelijk zijn om geen indruk te maken. Deze prachtige kousen zijn gemaakt met een mooie beige kleur en een zwarte naad die begint bij de hiel. Ze zijn gemaakt van een zachte stof die zorgt voor een aangenaam gevoel en een luxe uitstraling. De kousen hebben een klassieke look die het perfect maakt voor speciale gelegenheden. De kousen hebben een verstelbare bovenbeen die perfect past bij elke lengte. Om je look compleet te maken, zijn deze Cuban Heel Thigh Highs Queen Size kousen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kousen zijn perfect voor de vrouw die een stijlvolle, vrouwelijke look wil creëren. Met de kwaliteit en duurzaamheid die deze kousen bieden, zullen je benen er stijlvol uitzien voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een avondje uit of een speciale gelegenheid, deze kousen zullen je helpen om je look te perfectioneren.

Veelgestelde vragen over Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size.

De maat van Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: XXL

Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. heeft een , is Beige van kleur en heeft een open kruis: .

Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Baci Nude Opaque Cuban Heel Thigh Highs Queen Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie