1. Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.

Merk

Only Women Fashion

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

One size

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Rood

Materiaal

Polyester

Open kruis

Ja

Type BH

Top

Sluiting

Geen sluiting

Omschrijving van Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.

Deze Only Women Lingerie is gemaakt van zacht, elastisch materiaal en is uiterst comfortabel om te dragen. Het heeft een open kruis en is versierd met subtiele parels. De set bestaat uit een jarretelgordel, string en kousen. De tailleband is voorzien van een verstelbaar koordje. Aan de achterkant is een satijnen strikje bevestigd. Deze lingerieset is zeker een geschikte keuze als cadeau voor een intieme gelegenheid. De kleuren en stijl maken het tot een perfecte lingerie voor een erotische avond. De jarretelkousen zijn voorzien van een extra brede, elastische boord en zijn hierdoor comfortabeler te dragen. Deze lingerieset is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar de perfecte look voor een erotisch avondje.

Veelgestelde vragen over Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch.

De maat van Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. is als volgt:

BH-maat: One size

Kledingmaat: One size

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. is een Top gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: Geen sluiting.

Je kunt Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Open kruis Parels Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie