1. Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.

Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.

Merk

Cottelli Plus Size

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

90D

Special look

Wetlook

Kledingmaat

XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.

Dit Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set is zeker een keuze voor de vrouw die op zoek is naar een elegant en verfijnd ontwerp. De set bestaat uit een beugelbeha, string en jarretelgordel, allen voorzien van een glinsterende wetlook afwerking en metalen ringen. De beugelbeha is voorzien van stevig gevoerde zijbanden en licht gevoerde cups, waardoor hij perfect aansluit op uw contouren. De jarretelgordel is voorzien van verstelbare bandjes en een elastische choker met een dubbele knoop. De achterzijde van beide kledingstukken is voorzien van een haaksluiting. Dit setje is gemaakt van een comfortabele mix van 90% polyester en 10% spandex en het is verkrijgbaar in maat 90D/XL. Perfect om te dragen met een paar verleidelijke kousen.

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL.

De maat van Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. is als volgt:

BH-maat: 90D

Kledingmaat: XL

Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. heeft een Wetlook, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Wetlook Lingerie Set met Jarretel Gordel en Choker Maat 90D/XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie