1. Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.

Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.

Merk

Sexy Lingerie

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

XL

Kleur

Rood

Materiaal

Polyester, Spandex

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.

Deze prachtige nachtjurk is gemaakt van een zachte en ademende stof en is voorzien van een uitdagende diepe V-hals. De stof vloeit zachtjes langs je lichaam en maakt je silhouet spannender. De complete outfit bestaat uit een jurk en een G String. De jurk heeft een gedrapeerde pasvorm en de G String is gemaakt van satijnachtig materiaal. Dit setje is perfect voor een speciale avond en heeft een luxe uitstraling. De Prachtige Sexy nachtjurk met G String is verkrijgbaar in maat 44/46 plus size. Je kunt deze complete jurk combineren met een stijlvolle zwarte hak en een paar hoge sokken. Als je de look wat meer karakter wil geven, kun je er een mooi sjaaltje bij dragen. Deze complete outfit zal je zeker opvallen, waardoor je avond onvergetelijk wordt.

Veelgestelde vragen over Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar.

De maat van Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: XL

Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. heeft een , is Rood van kleur en heeft een open kruis: .

Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. is een gemaakt van Polyester, Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Prachtige complete Sexy nachtjurk met G String - Maat 44/46 Plus size verkrijgbaar. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie