1. Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.

Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Kousen

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

size

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon, Spandex

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.

Met de Shots Le Désir Celebrate Jarretelpanty Plus Size in de kleur zwart Queen Size heb je een elegante panty die je outfit compleet maakt. De panty heeft een prachtig visnetontwerp met open zijpanelen en jarretelgordels voor een stijlvolle touch. De panty is voorzien van verstelbare banden voor een perfecte pasvorm. Je zult er fantastisch uitzien in deze sexy en sensuele panty die je look perfect afmaakt. Draag de panty bij een mooie jurk en je zult zien hoe de ogen van je partner oplichten. De panty is gemaakt van zachte stof voor optimaal comfort en draagbaarheid. Deze panty is een absolute must-have als je op zoek bent naar een elegante en stijlvolle look.

Veelgestelde vragen over Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size.

De maat van Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: size

Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. is een gemaakt van Nylon, Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Shots Le Désir Celebrate Jarretel Panty Plus Size black Queen Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie