1. Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.

Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.

Merk

Obsessive

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Nachtjurkjes

BH-maat

Special look

Kledingmaat

L/XL

Kleur

Rood

Materiaal

Elastaan, Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.

Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL is een echte blikvanger! Dit prachtige jurkje, van zachte luxe stof, zorgt ervoor dat je partner stilvalt van verbazing. De cups hebben beugels die de ondersteuning bieden die je nodig hebt. De bandjes zijn verstelbaar, waardoor je het jurkje aan kan passen aan jouw figuur. En de string die bij het jurkje wordt geleverd, maakt het geheel compleet. Dit jurkje is niet alleen prachtig, het is ook nog eens discreet verpakt en bezorgd. Zo kun je het cadeau geven aan je partner, zonder dat iemand anders erachter komt. Een mooi cadeau om je partner te verrassen, of gewoon als verwennerij voor jezelf. Het Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL is echt een must-have in jouw lingerie-collectie.

Veelgestelde vragen over Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd.

De maat van Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L/XL

Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. heeft een , is Rood van kleur en heeft een open kruis: .

Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. is een gemaakt van Elastaan, Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Lovica Jurkje Met String Dames Lingerie L/XL Sexy Jurkjes - Discreet verpakt en bezorgd. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie