1. Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.

Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Bodies

BH-maat

Special look

Niet van toepassing

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.

Onze Mandy Mystery Lingerie Body Halter met Strass Steentjes is een stijlvolle en sexy keuze voor een passievolle uitstraling. De luxe body is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel om je lichaam heen ligt. De open kruis en de bindsluiting aan de achterkant geven de body een opwindende look. De gemaakte van zacht materiaal met strass steentjes staan garant voor een vrouwelijke uitstraling. De schouderbandjes zijn gemaakt van elastische stof, zodat je altijd de perfecte pasvorm hebt. De open decolleté geeft je de mogelijkheid om je mooiste lingerie te dragen en de body een extra sexy look te geven. De body is verkrijgbaar in één maat, waardoor je de perfecte pasvorm hebt voor een seksuele en stijlvolle look.

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. heeft een Niet van toepassing, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Body Halter Model met Strass Steentjes voor Passievolle Uitstraling One Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie