1. Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

L

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.

Het sexy design van de string bestaat uit een vlinder open kruis en kanten details die voor een stijlvolle uitstraling zorgen. Door het speciale ontwerp van het open kruis en de kanten details ben je verzekerd van het ultieme gevoel van sensualiteit. De string is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je zeker bent dat je de perfecte pasvorm vindt! Bovendien is deze dames string gemaakt van ademend materiaal dat je huid optimaal laat ademen. Het materiaal is ook erg duurzaam, waardoor je de string nog jarenlang kunt dragen! De string is ook gemakkelijk te wassen en heeft een luxe uitstraling. Met deze string ben je verzekerd van een opvallende look die je uiterlijk zal verfraaien. Koop nu deze Sexy G-String met Vlinder Open Kruis en ervaar het ultieme gevoel van sensualiteit!

Veelgestelde vragen over Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L.

De maat van Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat L. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie