1. PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.

PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.

Merk

PlayToys

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XL

Special look

Leer

Kledingmaat

XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Leer

Open kruis

Nee

Type BH

Beugelloze bh

Sluiting

Achtersluiting

Omschrijving van PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.

De PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch is een zeer uitdagend erotisch kledingstuk. Het is een open bodysuit gemaakt van hoogwaardig lak leer. De kettingen die erbij zitten, zorgen voor een extra uitdagende look. Deze body suit is geschikt voor zowel intieme momenten als voor een avondje uit. Met deze sexy lingerie kun je je partner of date verrassen met een nieuwe erotische look. Daarnaast zorgt het voor een extra hoogtepunt in je seksleven. De PlayToys Sexy Lingerie is verkrijgbaar in de maten S/L. Hiermee is het voor iedereen toegankelijk. Het is ook een perfect cadeau om te geven. Dankzij de uitdagende look, de hoge kwaliteit materialen en de verrassende decoratie is deze sexy lingerie een must-have voor elke vrouw die houdt van een avontuurlijke outfit. Dankzij deze body suit zal ieder avondje uit of elke intieme moment een stuk spannender worden!

Veelgestelde vragen over PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch.

De maat van PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. is als volgt:

BH-maat: XL

Kledingmaat: XL

PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. heeft een Leer, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. is een Beugelloze bh gemaakt van Leer en heeft als sluiting: Achtersluiting.

Je kunt PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar PlayToys Sexy Lingerie BDSM lak leer Wet Look Bondage Uitdagend Erotisch. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie