1. Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.

Merk

Miresa®

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Transparant

Materiaal

Bijoux

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.

Deze sexy string is gemaakt van strass steentjes en heeft een high-end look. Het is een classy lingerie dat je kleren zal laten stralen. De goudkleurige string is ontworpen om je figuur te accentueren, waardoor je er stijlvol en zelfverzekerd uitziet. De string is gemaakt van zacht materiaal dat je lichaam comfortabel omhult. De volledig verstelbare bandjes bieden een perfecte pasvorm voor elke maat, waardoor je je comfortabel en sexy voelt. Deze string is ook uitgerust met een subtiele ruche aan de voorkant en een kanten panel aan de achterkant dat je een prachtige look geeft. De kanten details voegen een vleugje romantiek toe aan je look. Deze sexy string is perfect voor speciale gelegenheden en geeft je een unieke en sexy look.

Veelgestelde vragen over Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig.

De maat van Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. heeft een , is Transparant van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. is een gemaakt van Bijoux en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Goudkleurig. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie