1. Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.

Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.

Merk

Softline

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

S

Kleur

Wit

Materiaal

Elastaan, Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.

Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten is een stijlvolle lingerieset van de romantische lijn. De set bestaat uit een chemise en een string, beide gemaakt van elastische tule en kant. De chemise heeft verstevigde cups die de buste modelleren en optillen, en is versierd met glanzende zirkonia. Daarnaast zijn er verticale snitten aangebracht, waardoor je figuur slanker oogt. Ook zijn er ruches aan de onderkant toegevoegd, waardoor je heupen meer accent krijgen. De chemise is op de rug vastgemaakt met haakjes, voor een perfecte pasvorm. Daarnaast heeft de set een bijpassende string, met mooie details, zoals zacht en kanten stof, voor een onweerstaanbaar resultaat. Deze set is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar zowel comfort als stijl. Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten is een perfecte combinatie van stijl en comfort. De set is gemaakt van elastische tule en kant, waardoor het een zachte en comfortabele pasvorm heeft. De cups zijn verstevigd, waard.

Veelgestelde vragen over Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten.

De maat van Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: S

Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. heeft een , is Wit van kleur en heeft een open kruis: .

Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. is een gemaakt van Elastaan, Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Softline xPaige Open Rug Dames Lingerie Kanten Jurkje en G-string Super Strakke Doorschijnende Chemise Sexy Kanten. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie