1. Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.

Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Spandex

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.

Met dit Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String, krijg je precies wat je zocht. Dit slipje maakt je look helemaal af. Het heeft een kanten detail en een open kruis dat je extra sexy laat uitzien. Bovendien is deze lingerie gemaakt van een soepele stof die heerlijk zacht aanvoelt. Het slipje is voorzien van een parelvormig detail aan de voorkant dat het een verleidelijk uiterlijk geeft. Bovendien heeft het een elastische tailleband en zachte bandjes die het comfortabel aanvoelen. Daarnaast heeft het een open kruis dat je extra sexy laat uitzien. Geniet van de sensuele aanraking van dit sexy slipje en verras je partner met een ondeugende look die gebruiksklaar is. Geniet van een avontuur dat je zal verwennen met deze verrukkelijke lingerie.

Veelgestelde vragen over Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String.

De maat van Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. is een gemaakt van Polyester, Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Erotische Lingerie Slipje Sexy Parel Slipje Sexy Kanten Open Kruis String. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie