1. Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart (open billen)

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Deze sexy string met open billen is perfect om je look spannender te maken. Het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal dat zorgt voor een perfect zitvlak. De string is versierd met kant waardoor je een sexy en glamoureuze look krijgt. De string heeft een one size fit, waardoor het geschikt is voor iedereen. Het elegante design van de string maakt dat je je er sexy en zelfverzekerd in voelt. De string is perfect om te dragen voor een intieme avond met je partner. De string is gemakkelijk te combineren met andere lingerie items voor een complete look. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je een string kunt kiezen die bij je persoonlijke stijl past.

Veelgestelde vragen over Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

De maat van Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. heeft een Kant, is Zwart (open billen) van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Open Billen - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Lingerie Ondergoed. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie