1. Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Kousen

BH-maat

Special look

Wetlook

Kledingmaat

M

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester | Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.

De Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen is perfect voor een speciale gelegenheid. De zwarte wetlook materiaal is van hoge kwaliteit en maakt je look compleet. De gordel is uitgerust met een rij gevlochten riempjes met kleine gespjes, waardoor je eenvoudig de perfecte pasvorm kunt creëren. De bijpassende kousen zijn gemaakt van een soepele stof en hebben een hoog draagcomfort. Deze set is verkrijgbaar in maat M en is perfect voor een spannende date. Het materiaal is ademend en biedt een vleugje luxe. De gordel heeft een aantrekkelijk glinsterend patroon, waardoor je er tijdens die speciale gelegenheid extra verleidelijk uit zal zien. De seksueel getinte set zal je date zeker onvergetelijk maken!

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: M

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. heeft een Wetlook, is Wit van kleur en heeft een open kruis: .

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. is een gemaakt van Polyester | Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat M. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie