1. Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XL

Special look

Kant

Kledingmaat

XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.

Deze Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL is perfect voor stijlvolle dames die graag opvallen. Deze sensuele lingerie set is gemaakt van een zacht kanten materiaal en is afgewerkt met een bloemenmotief. De borsten kunnen volledig bloot worden weergegeven, terwijl de brede tailleband de string om de heupen heen houdt. Aan de onderkant is de string voorzien van een volledig open kruis. Dit is omringt met twee dunne elastische banden die de venusheuvel omringen. Gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex, zal deze lingerie set zacht en comfortabel aanvoelen op de huid. Laat je sensualiteit en charme zien met deze luxueuze lingerie set.

Veelgestelde vragen over Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL.

De maat van Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. is als volgt:

BH-maat: XL

Kledingmaat: XL

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie