1. Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.

Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.

Merk

Music Legs

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

36C

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Roze

Materiaal

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.

Deze set van Music Legs is veel meer dan alleen lingerie. Het is een mode-statement, een uitdrukking van je persoonlijkheid. De set heeft een speelse look, waardoor je je er sexy en vrouwelijk in voelt. De achterkant van de top is voorzien van een klein kanten detail, waardoor het er echt uitziet als een lingerieset. De slip is voorzien van een kanten randje voor een extra verleidelijke look. De slip is ook uitgerust met een elastische band, waardoor hij perfect aansluit op je lichaam. Deze set is een musthave voor iedere vrouw die zich sexy en vrouwelijk wil voelen.

Veelgestelde vragen over Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,.

De maat van Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. is als volgt:

BH-maat: 36C

Kledingmaat: One size

Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. heeft een , is Roze van kleur en heeft een open kruis: .

Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Music Legs Set Van Haltertopje En Slip Roze, One Size Setje, vrouwen lingerie, mode, kleding, dames ondergoed, speels,. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie