1. Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.

Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Wetlook

Kledingmaat

L

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.

Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje maat L is een mooi en sexy onderstuk dat een uitdagend en open uiterlijk biedt. Het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en voelt heerlijk aan op de huid. De Jock heeft een handige vlindersluiting aan de voor- en achterzijde, zodat u het makkelijk kunt openen en sluiten. Deze Jock is zo ontworpen dat alle sexy delen vrij zijn om genomen te worden. Het is ook een comfortabel onderstuk en het voelt heerlijk aan op de huid. De Jock is ook zeer geschikt om als een open en sexy slipje te dragen voor een heerlijk vrij en open gevoel. Het is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Met deze Jock kunt u er altijd op uw best uitzien.

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L

Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. heeft een Wetlook, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Sexy Open Slipje voor een Open en Uitdagend Uiterlijk Maat L. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie