1. BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.

BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.

Merk

TN

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

One size

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Acryl | Spandex

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.

BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch is de perfecte oplossing. Deze lingerie is gemaakt van zacht en comfortabel elastisch materiaal dat de vorm van je lichaam volgt. Het is perfect voor een avond vol verleiding en sensualiteit. De lingerie is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen, van subtiele tinten tot felle kleuren. De verstelbare banden zorgen voor een perfecte pasvorm voor iedere maat. BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch is ook een geweldig cadeau voor jezelf of je geliefde. Het ziet er luxueus uit, maar voelt ook zacht aan. De stof is ademend, zodat je je comfortabel voelt tijdens hete avonden. Met deze lingerie kun je je helemaal uitleven en je partner verrassen. De lingerie is ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals kanten, linten en kraaltjes. Laat je verleiden door de mooie stijlen en kleuren van BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch en voel je vrij om jezelf uit te drukken.

Veelgestelde vragen over BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch.

De maat van BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. is als volgt:

BH-maat: One size

Kledingmaat: One size

BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. is een gemaakt van Acryl | Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar BH Harnas - Sexy Lingerie Erotische BH Elastisch. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie