1. Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.

Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

L

Special look

Kant

Kledingmaat

L

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester | Elastaan

Open kruis

Nee

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.

Deze Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen is een spannende combinatie van een BH, een jarretelgordel met string en een halsband met handboeien. De BH is gemaakt van zacht materiaal en heeft open cups met drukknoopjes, die versierd zijn met doorzichtig kant. De string is gemaakt van kant en is volledig doorschijnend. De halsband heeft een metalen ring waaraan de handboeien eenvoudig bevestigd kunnen worden. De set is verstelbaar en daarom is deze geschikt voor verschillende maten. Laat je liefste even weten dat jullie avonturen naar een ander niveau worden getild met deze fantastische set. Of je nu experimenteert met bondage of je gewoon wilt verrassen met een spannend lingeriesetje, deze Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie is een perfecte keuze. Wees er snel bij, want deze set is beperkt verkrijgbaar!

Veelgestelde vragen over Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L.

De maat van Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. is als volgt:

BH-maat: L

Kledingmaat: L

Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. is een Multiway bh gemaakt van Polyester | Elastaan en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Collection Wetlook Suspender Set met Hals/Pols Boeien en Lingerie voor Bondage Avonturen Maat L. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie