1. Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.

Merk

Miresa®

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Transparant, Zilver

Materiaal

Polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.

Deze sexy string is gemaakt van prachtige strass steentjes en zorgt voor een high-end look. Als je de string draagt, voel jij je meer zelfverzekerd en klassiek. Het zilverkleurige materiaal is perfect voor je lingerie collectie. De string is gevormd met een klassieke hiel en zorgt voor een vrouwelijke, stijlvolle look. Het materiaal is ook zowel ademend als comfortabel, zodat je het de hele dag door kan dragen. De string is niet alleen stijlvol, maar ook zeer elegant. De strass steentjes die erop zijn aangebracht geven je een gevoel van luxe en stijl. De stoffen zorgen voor een zachte, gladde aanraking, waardoor je je extra sexy zult voelen. De string is ook gemaakt van duurzaam materiaal, wat betekent dat je er veel plezier van zult hebben. Kortom, deze sexy string gemaakt van strass steentjes is een must-have voor een classy lingerie look.

Veelgestelde vragen over Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig.

De maat van Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. heeft een , is Transparant, Zilver van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String Gemaakt Van Strass Steentjes High End Look Classy Lingerie Zilverkleurig. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie