1. Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.

Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

80C

Special look

Kant

Kledingmaat

M

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester | Elastaan

Open kruis

Nee

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.

Deze Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden is een absolute must-have in de slaapkamer. Deze set is gemaakt van een zachte en kanten stof die vrijwel helemaal doorzichtig is. Alle bandjes zijn verstelbaar en het geheel is super comfortabel te dragen. De eyecatcher van deze lingerie set is het spannende halternek. Combineer deze set met een set mooie kousen en steel de show in de slaapkamer. Deze set is verkrijgbaar in maat 80C/M. De kanten details zorgen voor een sexy look en maken deze set helemaal af. Draag deze lingerie set met stijl en geniet van de avond.

Veelgestelde vragen over Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M.

De maat van Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. is als volgt:

BH-maat: 80C

Kledingmaat: M

Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. is een Multiway bh gemaakt van Polyester | Elastaan en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Collection Lingerie Set met Kanten Afwerking en Jarretelbanden Maat 80C/M. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie