1. Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.

Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.

Merk

Superdealer

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

One size

Special look

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.

Deze erotische body en lingerie set is het perfecte kledingstuk om je vrouwelijke vormen te benadrukken. Het is gemaakt van zacht en ademend polyester. De set is voorzien van elegante geborduurde details om je look af te maken. De body heeft een diepe decolleté en lange mouwen, zodat je je borsten en schouders kunt laten zien. Het ondergoed heeft een zijden bandje en een lange rok. De body en het ondergoed hebben een elastische band om comfortabel en gemakkelijk te dragen. De set is voorzien van een mooie bloemenprint voor een extra sexy look. De set is geschikt in one size, wat betekent dat het zowel geschikt is voor kleine als grote maten. Je kunt dit stijlvolle setje dragen als je uitgaat of gewoon thuis om je vrouwelijke schoonheid te accentueren.

Veelgestelde vragen over Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size.

De maat van Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. is als volgt:

BH-maat: One size

Kledingmaat:

Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Erotische Body I Lingerie Set I Sexy Erotisch Ondergoed I One size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie