1. Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.

Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

L

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Spandex

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.

Deze super sexy babydoll nachtjurk is perfect voor een romantisch avondje met je partner. De stof voelt zacht aan en heeft een uniek bloemetjespatroon, waardoor je elegant en vrouwelijk eruit ziet. De babydoll is bedekt met een kanten en mesh afwerking, wat de perfecte balans geeft tussen zacht en sexy. Ook is de babydoll verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende kleuren, waaronder klassiek wit of zwart en meer kleurrijke opties zoals roze of groen. Deze babydoll komt ook met een bijpassende string. De string heeft een aantal elastische banden die zorgen voor een perfecte pasvorm. De babydoll is niet alleen mooi, maar ook zeer comfortabel. Dankzij de zachte stof, heeft u alle vrijheid om te bewegen en heerlijk te genieten van uw avond. U zult er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens heerlijk comfortabel voelen.

Veelgestelde vragen over Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll.

De maat van Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L

Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. is een gemaakt van Polyester, Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Super Sexy nachtjurk+ string babydoll jurk- babydoll nachtjapon van kant versierd met bloemetjes patroon-babydoll. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie