1. Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.

Merk

Mandy mystery Line

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

L/XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.

Deze transparante babydoll is precies wat je zoekt voor warme avonden. Deze babydoll heeft een licht transparante stof, een kanten kraag en is verkrijgbaar in maat L/XL. Hij is gemaakt van zacht en luchtig materiaal dat je een heerlijk gevoel geeft als je erin rondloopt. De Mandy Mystery Lingerie is een perfecte keuze voor een romantische avond. De stijlvolle zwarte kleur zorgt ervoor dat je eruit ziet als een sensuele verleidster. De kanten kraag om de hals en de mouwen geven de babydoll een extra klassieke uitstraling. De stof is zo licht dat je je er comfortabel in voelt. Vergeet ook niet om je look af te maken met je favoriete string en kousen. Laat je partner verleiden met deze sexy babydoll!

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L/XL

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante Baby Doll met Kanten Kraag voor Warme Avonden Maat L/XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie