1. Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.

Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Bodies

BH-maat

Special look

Niet van toepassing

Kledingmaat

One size

Kleur

Paars

Materiaal

Polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.

Deze prachtige erotische body is een must-have voor iedere vrouw. De sexy lingerie set is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal waardoor je het helemaal naar je zin hebt. Het ondergoed heeft een open rug en een schattige kanten kraag die de look afmaakt. De voorzijde is bezaaid met kleine glitters die de body een extra glans geven. De body is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van zacht roze tot diep donkerblauw. De body is gemaakt van een zacht en elastisch materiaal dat perfect aansluit op je lichaam en je een geweldig gevoel geeft. De zachte kanten boord aan de hals en de open rug maken het de perfecte lingerie body kostuum. Het heeft ook een mooie lange sleep die je kunt strikken of loslaten als je dat wilt. De sexy erotische body is het perfecte ondergoed voor een romantisch avondje of een avondje uit. Het is ook ideaal om als teddy body te dragen. Laat je verleiden door deze prachtige lingerieset die je een gevoel van luxe en verfijning geeft.

Veelgestelde vragen over Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I.

De maat van Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. heeft een Niet van toepassing, is Paars van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Erotische Body I Sexy Lingerie Set I Lingerie Body Kostuum I Sexy Erotisch Ondergoed I Teddy Body I. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie