1. Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.

Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester | Spandex

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.

Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most biedt een nieuwe manier om je sexy te voelen. Dit unieke stuk lingerie combineert het beste design, elegantie en sensualiteit. Met een open kruisloos slipje, een decoratieve boog en een strikje is deze lingerie afgewerkt met kant. Het is gemaakt van 95% polyester en 5% spandex en is gepresenteerd in een plastic zak, klaar om te gebruiken. De maat is One Size, wat betekent dat deze lingerie past bij de meeste vrouwen. Word een koningin en kies voor een sexy verleiding met Queen Lingerie. Geniet van je verbluffende look en laat je omringen door een aura van verleiding. Je zult je specialer voelen dan ooit tevoren!

Veelgestelde vragen over Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most.

De maat van Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. is een gemaakt van Polyester | Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Queen Lingerie Kruisloze String Afgewerkt met Kant en Strikje - One Size Fits Most. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie