1. String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.

String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

M/L

Kleur

Zwart

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.

String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend is een sexy lingerie korte broek voor mannen. De string komt in een zwarte open kruis-stijl, met drukkers die voor een sensueel effect openen. De buitenkant van de string is gemaakt van een leerachtig materiaal, wat een extra touch van luxe geeft. Deze string is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een uitdagend ondergoed. Wees echter voorzichtig met het kopen van deze string: vanwege hygiëne-redenen accepteren wij geen retourneringen. We raden daarom aan om de maatvoering goed te controleren voordat u de string aanschaft. Wees ervan verzekerd dat de kwaliteit van onze producten alleen maar het beste is. Voor een perfecte pasvorm moet u ervoor zorgen dat u de juiste maat bestelt.

Veelgestelde vragen over String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend.

De maat van String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: M/L

String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. is een gemaakt van 67% Polyester, 33% Katoen en heeft als sluiting: .

Je kunt String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar String Sexy-Open kruis-Latex-Leder-Heren-Mannen-Lingerie-Drukkers-Uitdagend. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie