1. BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.

BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Erotische Accessoires

BH-maat

Special look

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal, Kunstleer

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.

Deze BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers is een sexy accessoire voor koppels die houden van een stukje extra spanning. Deze choker met spikes is gemaakt van hoogwaardig leer en is daarom duurzaam en comfortabel. De ketting is verstelbaar zodat hij aan elke hals past. Er zijn ook tepelcovers bij de set, die het geheel afmaken. Deze set is ideaal voor koppels die houden van een erotisch feest, of voor extra spanning en erotiek in de slaapkamer. Dankzij de duurzame kwaliteit materialen en de verschillende verstelbare opties, zorgt deze leren halsband met ketting en tepelcovers voor een comfortabel en stijlvol uiterlijk. Je kunt deze set eindeloos combineren met andere BDSM accessoires om jouw look compleet te maken.

Veelgestelde vragen over BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest.

De maat van BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat:

BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. is een gemaakt van Metaal, Kunstleer en heeft als sluiting: .

Je kunt BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar BDSM leren halsband met ketting en tepelcovers Choker met spikes SM Collar Nekketting Nipple covers Sexy Erotisch feest. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie