1. Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

L

Special look

Kant

Kledingmaat

L

Kleur

Wit

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.

De Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L geeft je een verleidelijke look die je partner zeker zal waarderen. De kanten stof is zacht en comfortabel te dragen, terwijl de parelkettingen je een elegante uitstraling geven. De open cups en het kruis zorgen voor een spannend effect waar je en je partner van zullen genieten. De lingerieset heeft een gevoerd kruis voor extra comfort, terwijl de parelkettingen er voor zorgen dat je borsten en het kruis bedekt zijn met verleidelijke details. De parels lopen over je bovenlichaam en kruisen in het midden met een klein middenstuk. De parelkettingen zijn verstelbaar zodat je deze perfect kunt afstellen op je lichaam. De achterkant van de lingerieset is voorzien van een verstelbare band die je aan past op je maat.

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L.

De maat van Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. is als volgt:

BH-maat: L

Kledingmaat: L

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. heeft een Kant, is Wit van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. is een Multiway bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat L. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie