1. Tom of Finland Hot Water Anaaldouche.

Tom of Finland Hot Water Anaaldouche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Tom of Finland weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Tom of Finland Hot Water Anaaldouche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Tom of Finland Hot Water Anaaldouche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

TF1341

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Tom of Finland Hot Water Anaaldouche.

De Tom of Finland Hot Water Anaaldouche is de perfecte oplossing om jezelf schoon en zelfverzekerd te voelen. Het materiaal is sterk, glad en heeft een speciaal gevormde bal met horizontale ribbels. De ribbels zorgen ervoor dat je het water makkelijk uit de douche kunt knijpen, ook wanneer je weinig grip hebt. De smalle tuit is smal en glad waardoor de douche geschikt is voor elke gebruiker. Om je intieme hygiëne te garanderen, is het aan te raden om de douche te gebruiken voor zowel anaal als vaginaal gebruik. Reinig zowel de binnen- als buitenzijde altijd zeer goed met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Met de Tom of Finland Hot Water Anaaldouche ben je altijd verzekerd van een schoon gevoel, waardoor je je optimaal kan focussen op het plezier!

Veelgestelde vragen over de Tom of Finland Unknown televisie

Tom of Finland Hot Water Anaaldouche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Tom of Finland Hot Water Anaaldouche. zijn als volgt:

TF1341.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van Tom of Finland Hot Water Anaaldouche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Tom of Finland Hot Water Anaaldouche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten