1. You2Toys Anal Shower.

You2Toys Anal Shower.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met You2Toys weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over You2Toys Anal Shower. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties You2Toys Anal Shower.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

5045300000

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van You2Toys Anal Shower.

De You2Toys Anal Shower is een flexibele douche die geschikt is voor een grondige, intieme wasbeurt. Hij is uitgerust met 3 kleine spuitgaatjes in de top en heeft een capaciteit van 250 ml. Hiermee kun je je na gebruik hygiënisch schoon voelen. Met een lengte van 23 cm, een invoerdiepte van 12 cm en een diameter van 2 cm is deze intieme douche ook buitengewoon gemakkelijk te gebruiken. Als je de intiem douche zowel anaal als vaginaal wilt gebruiken, is het belangrijk dat je zowel de binnen- als buitenzijde altijd zorgvuldig reinigt met lauwwarm water en een toycleaner. Op deze manier kun je eventuele schadelijke bacteriën minimaliseren. Met de You2Toys Anal Shower voel je je altijd hygiënisch schoon.

Veelgestelde vragen over de You2Toys Unknown televisie

You2Toys Anal Shower. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van You2Toys Anal Shower. zijn als volgt:

5045300000.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van You2Toys Anal Shower. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van You2Toys Anal Shower. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten