1. Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche.

Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Easytoys Anal Collection weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ET407BLK

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche.

De Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche is een eenvoudig te gebruiken intiem douche die het hygiënische aspect van intieme momenten verhoogt. De douche is gemaakt van stevig PVC, waardoor hij niet alleen comfortabel is in gebruik, maar ook eenvoudig schoon te maken. Bovendien zorgen de vier sleuven aan de bovenkant voor een goede spoeling aan alle kanten. Bovendien is de knijpbal aan de bovenkant makkelijk te schroeven, zodat je de douche eenvoudig kunt vullen met water. Mocht je de douche zowel anaal als vaginaal willen gebruiken, reinig dan zowel de binnen- als buitenzijde altijd goed met lauwwarm water en een toycleaner. Zo minimaliseer je eventuele (schadelijke) bacteriën. De Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche is een onmisbaar accessoire in je intieme hygiëne.

Veelgestelde vragen over de Easytoys Anal Collection Unknown televisie

Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche. zijn als volgt:

ET407BLK.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Easytoys Anal Collection Power Douche Anaal/Vaginaal Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten