1. Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge.

Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Bella weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allantoin D panthenol Glycerin

Allergeneninformatie

Inhoud

10 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Polen

Omschrijving van Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge.

Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak) bieden een uitstekende manier om te helpen bij het verzorgen van de intieme delen van het lichaam. Deze doekjes zijn speciaal ontworpen om de meest gevoelige zone te verzorgen. Ze zijn parfumvrij en dermatologisch getest om ervoor te zorgen dat deze veilig en effectief zijn. Deze doekjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat betekent dat ze extra zacht en comfortabel aanvoelen op de huid. De voordeelverpakking bevat een 11 combo met 220 stuks, wat betekent dat je meer kunt krijgen voor je geld. De doekjes zijn gemakkelijk te gebruiken en laten geen resten achter. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg. Deze doekjes zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun intieme gebieden te verzorgen.

Veelgestelde vragen over de Bella Unknown televisie

Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge. zijn als volgt:

Allantoin D panthenol Glycerin.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge. is 10 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Bella Sensitive Intieme vochtige doekjes Sensitive (20 stuks in 1 pak), Parfumvrij, dermatologisch getest, Hoge. is Polen.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten