1. Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml).

Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Aromed weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Pinus Palustris Oil, Limonene, Geraniol, Coumarin.

Allergeneninformatie

Zie productomschrijving

Inhoud

10 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 g

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml).

Aromed Candira Druppels bieden een effectieve natuurlijke oplossing voor intieme hygiëne. Ze bevatten krachtige werkzame stoffen die het immuunsysteem ondersteunen en kriebel verminderen. Ze verhogen de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels, waardoor ongemakken binnen 1 tot 2 dagen verdwijnen. De druppels kunnen gebruikt worden voor een vaginale douche, een genitale wassing of in een zitbad, of als navulling van de Candira spray. Bovendien zijn de druppels zuiverend, verlichtend en ze houden de zuurgraad van de huid op peil. Hierdoor zijn ze goed te combineren met de andere producten uit de Candira intieme verzorgingslijn. De druppels zijn verpakt in een handige fles van 10ml en geschikt voor dagelijks gebruik. Ze helpen u om een fris en gezond gevoel te behouden.

Veelgestelde vragen over de Aromed Unknown televisie

Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml). zijn als volgt:

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Pinus Palustris Oil, Limonene, Geraniol, Coumarin..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie productomschrijving

De inhoud van Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml). is 10 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 g.

Het land van oorsprong van Aromed Candira intiem hygiene druppels (10ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten