1. CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit.

CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AF440

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit.

Deze anaaldouche van CleanStream is de perfecte toevoeging aan je speeltjescollectie als je van anale stimulatie houdt. De spuit heeft een slank design en is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt hem gemakkelijk vullen met lauwwarm water en de extra smalle tuit breng je in. Met de brede rand aan de zijkant heb je altijd een goede grip. Je kunt de douche ook vullen met stimulerend glijmiddel of andere vloeistoffen die geschikt zijn voor inwendig gebruik. Wees voorzichtig als je de douche zowel anaal als vaginaal gebruikt. Reinig de binnen- en buitenzijde van de douche altijd zeer goed met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele schadelijke bacteriën te minimaliseren. Deze CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit is een must-have als je van anale stimulatie houdt.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit. zijn als volgt:

AF440.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Enema Syringe Anaaldouche Spuit. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten