1. Hyalofemme Vag Gel.

Hyalofemme Vag Gel.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Memidis weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Hyalofemme Vag Gel. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Hyalofemme Vag Gel.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Actieve bestanddelen * hyaluronzuur * propyleenglycol * carbomeer * gedestilleerd water * natriumhydroxide * methylpropaandiol * 1,2 hexaandiol

Allergeneninformatie

geen allergenen informatie bekend

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Hyalofemme Vag Gel.

Hyalofemme Vag Gel is speciaal ontwikkeld om vrouwen met vaginale droogheid te helpen. Het unieke bestanddeel HydealT is een afgeleide van hyaluronzuur en garandeert een effectieve behandeling. Hyalofemme Vag Gel is ontworpen om de natuurlijke hydratatie van de vaginale slijmvliezen te herstellen, wat resulteert in een verhoogde elasticiteit. Naast de verbetering van de hydratatie van de vaginale slijmvliezen, helpt Hyalofemme Vag Gel ook bij het herstellen van de natuurlijke balance van de vaginale flora, waardoor het risico op infecties vermindert. Bovendien is dit product ook geformuleerd met een verbeterde pH-waarde om te voldoen aan de normale pH-waarde van de vagina. Hyalofemme Vag Gel is een veilig product dat wordt verkocht in een gemakkelijk te gebruiken applicator. Elke applicator bevat 8,5 gram gel, wat de perfecte hoeveelheid is voor een enkele toepassing.

Veelgestelde vragen over de Memidis Unknown televisie

Hyalofemme Vag Gel. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Hyalofemme Vag Gel. zijn als volgt:

Actieve bestanddelen * hyaluronzuur * propyleenglycol * carbomeer * gedestilleerd water * natriumhydroxide * methylpropaandiol * 1,2 hexaandiol.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

geen allergenen informatie bekend

De inhoud van Hyalofemme Vag Gel. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Hyalofemme Vag Gel. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten