1. Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (.

Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Your V weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Wij gebruiken alleen biologische therapeutische kruiden. Mocht u een allergie hebben voor 1 van deze kruiden, neem contact op zodat wij deze voor u kunnen aanpassen.

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (.

Ons Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen is een unieke combinatie van kruiden die specifiek is ontworpen om de genezing van de baarmoeder en de vagina te versnellen. De blend bestaat uit kruiden zoals kamille, salie, zoethout, kalmoes en kurkuma, die samenwerken om de genezing te bevorderen en de pijn te verlichten. De Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen is een veilige manier om natuurlijk te genezen en heeft vele voordelen. Het helpt bij het verlichten van pijn, verbetert de bloedcirculatie en vermindert ontstekingen. Het versoepelt ook de spieren, versterkt het bindweefsel en helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans van de vagina. Bovendien helpt het bij het vermijden van complicaties na de bevalling, zoals postpartum bloedverlies, bloedstolsels en infecties. Onze Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen is de perfecte manier om je baarmoeder en vagina een boost te geven na je bevalling. Het helpt je te herstellen en je weer in balans te brengen. We hebben onze formule samengesteld met de meest effectieve kruiden die de genezing en het herstel na de bevalling ondersteunen. Dus als je na je bevalling je.

Veelgestelde vragen over de Your V Unknown televisie

Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Wij gebruiken alleen biologische therapeutische kruiden. Mocht u een allergie hebben voor 1 van deze kruiden, neem contact op zodat wij deze voor u kunnen aanpassen.

De inhoud van Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Post Partum Blend Your V® Postpartum Yoni Stomen V-steaming na de bevalling/ vaginale genezing geboorte verlies (. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten