1. Borasol poeder Borasol powder.

Borasol poeder Borasol powder.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Borasol weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Borasol poeder Borasol powder. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Borasol poeder Borasol powder.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Spanje

Omschrijving van Borasol poeder Borasol powder.

Borasol poeder is de perfecte oplossing voor je dagelijkse intieme verzorging. De poeder is verrijkt met een zachte, verzorgende formule die je een fris en zuiver gevoel geeft. De poeder is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals kamille, aloë vera en lavendel, die helpen om je huid te verzorgen. Het is ook vrij van parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. De poeder is verpakt in een handig, makkelijk te gebruiken busje, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen in je tas of koffer. Borasol poeder bevat ook een unieke mix van vitamine E, alantoïne en collagenen, die helpen om je huid te hydrateren en verzachten. Het helpt ook de elasticiteit te verbeteren en te voorkomen dat je huid uitdroogt. De poeder is gemakkelijk aan te brengen met een zachte, schone doek en laat geen vettig of plakkerig gevoel achter. Het is ook verkrijgbaar in een aantal heerlijke geuren, waaronder lavendel, jasmijn en eucalyptus, waardoor het een heerlijke ervaring is om je dagelijkse intieme verzorging te doen.

Veelgestelde vragen over de Borasol Unknown televisie

Borasol poeder Borasol powder. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Borasol poeder Borasol powder. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Borasol poeder Borasol powder. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Borasol poeder Borasol powder. is Spanje.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten