1. Saforelle Zachte Wasoplossing 1L.

Saforelle Zachte Wasoplossing 1L.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Saforelle weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Saforelle Zachte Wasoplossing 1L. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Saforelle Zachte Wasoplossing 1L.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

1 l

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

België

Omschrijving van Saforelle Zachte Wasoplossing 1L.

Saforelle Zachte Wasoplossing 1L is een milde, plantaardige wasoplossing die is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bevat een unieke, milde formule die ervoor zorgt dat het perfect is voor het wassen van kwetsbare huid. De reinigende formule is verrijkt met lavendelolie, linalool en arctium lappa root extract dat helpt om de huid te verzachten en te verzorgen. De wasoplossing is ook vrij van parabenen en sulfaten, waardoor het zacht is voor de meest gevoelige huid. De Saforelle Zachte Wasoplossing 1L is ideaal voor dagelijks gebruik en is een geweldige manier om de huid te verzorgen en te verzachten. Het bevat ook polysorbaat 20, dat zorgt voor een diepe hydratatie, wat helpt om de huid gehydrateerd te houden. De wasoplossing is ook verrijkt met dimethyl stearamine dat de huid beschermt tegen vrije radicalen. Het is een milde, natuurlijke wasoplossing die perfect is voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over de Saforelle Unknown televisie

Saforelle Zachte Wasoplossing 1L. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Saforelle Zachte Wasoplossing 1L. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Saforelle Zachte Wasoplossing 1L. is 1 l, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Saforelle Zachte Wasoplossing 1L. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten