1. Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging.

Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Derma Eco weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

INCI: Aqua, Aloë Barbadensis-bladextract*, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Glycerine**, Sacharide Isomeraat, Cocamidopropyl Betaine, Natriumlevulinaat, Natriumcitraat, Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat *Biologisch geteelde ingrediënten. **Gemaakt van biologische ingrediënten. 99% van het totale product is van natuurlijke oorsprong. 22% van de totale ingrediënten is biologisch geteeld.

Allergeneninformatie

De intieme mouse is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

Inhoud

600 ml

Aantal stuks in verpakking

4 stuk(s)

Inhoud per dispenser

150 ml

Land van oorsprong

Denemarken

Omschrijving van Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging.

De Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid in de intieme zone. Het is een milde, geurloze zeep met een lage PH-waarde. De mousse is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt verminderd. Daarnaast is het vrij van conserveringsmiddelen, waardoor het optimaal is voor het milieu. De Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij is speciaal ontwikkeld om de huid zacht en gehydrateerd te houden. Het is rijk aan natuurlijke ingrediënten, waaronder aloë vera, kokosolie en shea butter, waardoor het na gebruik een heerlijk zachte, romige textuur geeft. Deze wasemulsie Mousse is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor een optimale hygiëne van de intieme zone. Dit pakket bevat 4 x 150 ML wasemulsie Mousse van Derma Eco.

Veelgestelde vragen over de Derma Eco Unknown televisie

Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging. zijn als volgt:

INCI: Aqua, Aloë Barbadensis-bladextract*, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Glycerine**, Sacharide Isomeraat, Cocamidopropyl Betaine, Natriumlevulinaat, Natriumcitraat, Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat *Biologisch geteelde ingrediënten. **Gemaakt van biologische ingrediënten. 99% van het totale product is van natuurlijke oorsprong. 22% van de totale ingrediënten is biologisch geteeld..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De intieme mouse is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

De inhoud van Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging. is 600 ml, er zitten 4 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 150 ml.

Het land van oorsprong van Derma Eco Wasemulsie Mousse Parfumvrij 4 x 150 ML Intieme Verzorging. is Denemarken.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten