1. Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na.

Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Multi-Gyn weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

nvt

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na.

Multi-Gyn Bruistabletten zijn eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Ze bevatten alleen natuurlijke bestanddelen en zijn zacht en mild voor de vagina. De tabletten zijn gemaakt op basis van Gynofit-natuurlijke actieve ingrediënten met een optimale balans tussen de verschillende pH-waarden, mineralen, sporenelementen en essentiële vetzuren, waardoor de pH-waarde van de vagina in balans blijft en de vaginale flora in optimale conditie. Multi-Gyn Bruistabletten zijn bewezen effectief in het helpen bij het creëren van een natuurlijke, gezonde vaginale balans, waardoor de vaginale hygiëne wordt verbeterd. De bruistabletten zorgen voor een krachtige en verfrissende douche en versterken de vaginale flora. Ze helpen ook bij het verminderen van onaangename geur, irritatie en jeuk. Ze zijn ook geschikt voor gebruik door vrouwen die allergisch zijn voor zeep en synthetische stoffen. Multi-Gyn Bruistabletten zijn een natuurlijke, milde douchevloeistof met 10 tabletten, speciaal ontwikkeld om de vaginale hygiëne te verbeteren. Ze bevatten alleen natuurlijke bestanddelen, zoals Gynofit-natuurlijke actieve ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Multi-Gyn Unknown televisie

Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

nvt

De inhoud van Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na. is , er zitten 10 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Multi-Gyn Bruistabletten * 10 tabletten * Natuurlijke, milde douchevloeistof voor optimale vaginale hygiëne * na. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten