1. Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne.

Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Aqua, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Triethyl Citrate, Allantoin, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntendeclaratie

Inhoud

90 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne.

Lactacyd Verzorgende Intiem Tissues bieden een zachte, verzorgende hygiëneoplossing voor de uitwendige intieme zone. De tissues zijn verrijkt met verzachtende en hydraterende bestanddelen die de huid voeden. De tissues hebben een frisse geur en helpen de natuurlijke bescherming te versterken. De tissues zijn veilig om te gebruiken en kunnen elke dag worden gebruikt bij het verzorgen van de intieme zone. De tissues zijn dermatologisch getest en toepasbaar voor ieder huidtype. Ze zijn geformuleerd met pH-waarde 5.5, wat overeenkomt met de huid. Ze bevatten geen parabenen, alcohol of zeep en zijn hypoallergeen. Lactacyd Verzorgende Intiem Tissues zijn een ideale oplossing voor een ieder die op zoek is naar een fris gevoel en optimale verzorging van de intieme zone. Elk pakket bevat 6 stuks verpakkingen met 15 tissues in iedere verpakking, waardoor je voldoende tissues hebt voor een lange periode. De tissues helpen je fris te blijven gedurende de dag. Lactacyd Verzorgende Intiem Tissues zijn een effectieve oplossing voor je intieme hygiëne. Ze bieden een verzachtende en hydraterende ver.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne. zijn als volgt:

Aqua, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Triethyl Citrate, Allantoin, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingrediëntendeclaratie

De inhoud van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne. is 90 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 6x15 stuks intieme hygiëne. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten