1. Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml).

Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Aromed weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, melaleuca alternifolia leaf oil, lavandula angustifolia oil, linalool, pinus palustris oil, limonene, geraniol, coumarin.Allergenen informatieBevat tea tree, lavendel en dennenhars.

Allergeneninformatie

Tea tree BIO Lavendel BIO Dennenhars BIO

Inhoud

50 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 g

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml).

Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml) is een innovatief product dat je helpt bij het behandelen van vaginale klachten. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals tea tree olie en aloë vera, die je vagina in balans brengen en de vermenigvuldiging van schimmels tegengaan. Bovendien voorkomt het product dat je huid in de schaamstreek te droog wordt. Het product is eenvoudig in gebruik. Gebruik de spray éénmaal daags, voor de beste resultaten. De spray heeft een heerlijke geur en voelt comfortabel aan. Het voedt je huid en vermindert onaangename geuren. Je kunt het product gebruiken in combinatie met andere verzorgingsproducten, zoals douchegel, zodat je huid helemaal gezuiverd en verzorgd wordt.

Veelgestelde vragen over de Aromed Unknown televisie

Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml). zijn als volgt:

IngrediëntenAqua, melaleuca alternifolia leaf oil, lavandula angustifolia oil, linalool, pinus palustris oil, limonene, geraniol, coumarin.Allergenen informatieBevat tea tree, lavendel en dennenhars..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Tea tree BIO Lavendel BIO Dennenhars BIO

De inhoud van Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml). is 50 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 g.

Het land van oorsprong van Aromed Candira intiem hygiene spray (50ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten