1. Witte Steaming Seat.

Witte Steaming Seat.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Merkloos / Sans marque weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Witte Steaming Seat. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Witte Steaming Seat.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Geen

Allergeneninformatie

Inhoud

200 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Witte Steaming Seat.

De Witte Steaming Seat is gemaakt van stevig kunststof en is bovendien voorzien van een antisliplaag, waardoor je er goed en veilig op kunt zitten. Het is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de meeste toiletmodellen. De zitting is zo gemaakt dat je gemakkelijk de juiste positie kunt aannemen tijdens het stoombad, en het is ook mogelijk om de stoomsterkte aan te passen. De Witte Steaming Seat is een zeer effectief hulpmiddel bij het nemen van een yoni-stoombad. Het kan je helpen bij het verminderen van pijn, het verlichten van stress, het versterken van je bekkenbodemspieren en het verbeteren van je seksuele gezondheid. Als je regelmatig een yoni-stoombad neemt, merk je al snel de voordelen ervan. De stoomzitting is eenvoudig te gebruiken, comfortabel in gebruik en heeft een lange levensduur. Geniet van de voordelen van het yoni-stoombad met de Witte Steaming Seat!

Veelgestelde vragen over de Merkloos / Sans marque Unknown televisie

Witte Steaming Seat. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Witte Steaming Seat. zijn als volgt:

Geen.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Witte Steaming Seat. is 200 g, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Witte Steaming Seat. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten