1. EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm.

EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met EIS weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Silicone; ABS

Allergeneninformatie

Inhoud

1 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Duitsland

Omschrijving van EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm.

Laat uw liefdesfantasieën uitkomen met de EIS Geribbelde Intieme Douche. Deze speciale extra is vervaardigd uit luxueuze materialen zoals siliconen en ABS kunststof. Deze veelzijdige been- en armsteunen helpen u om uw stoutste fantasieën waar te maken. Verander uw slaapkameruren met gepassioneerde, erotische spelletjes, waarbij u uw partner kunt binden met de robuuste bondage. Wellustige rillingen zijn gegarandeerd wanneer hij u eindelijk stimuleert op de plek waar u naar verlangt. De EIS Geribbelde Intieme Douche is voorzien van een klittenbandsluiting, zodat u deze flexibel kunt gebruiken. Of het nu strak of los is: alleen jij bepaalt of je liefdespartner elke lossing verdient. Laat uw partner u op uw voeten en handen fixeren en toon hem uw vertrouwen in zijn machinaties met pure toewijding. U kunt de grootte van de sexy bondageboei verstellen voor optimaal comfort. Laat uw stoutste fantasieën uitkomen en leef uw ideeën over dominantie, charme en passie uit met de veelzijdige beperkingen van EIS.

Veelgestelde vragen over de EIS Unknown televisie

EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm. zijn als volgt:

Silicone; ABS.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm. is 1 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van EIS, Geribbelde intieme douche, silicone, ABS kunststof, 17,5 cm. is Duitsland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten