1. Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket.

Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket.

Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket biedt een revolutionaire oplossing voor intieme hygiëne en verzorging. De unieke formule is speciaal ontwikkeld om je huid te gaan verzorgen, zelfs op de meest gevoelige plekken. Het heeft een milde, niet-irriterende geur en een unieke formule die je een fris gevoel geeft dat de hele dag blijft. Elk pakket bevat een fles met de Intieme Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh. De Wasemulsie is gemaakt met natuurlijke extracten die je huid voeden en verzachten, terwijl de Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh je een diep reinigend gevoel geeft. Ze bevatten ook Aloe Vera, wat je huid kalmeert en verzacht. Dankzij het unieke verzorgingsritueel kun je genieten van een fris gevoel dat de hele dag duurt. Probeer het Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket en voel je hierdoor de hele dag fris en vrouwelijk.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket. is 300 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Gel Fresh Pakket. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten