1. Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml.

Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Saforelle weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, NATRIUMCHLORIDE, PEG-6 CAPRYL / CAPRIC GLYCERIDEN, PARFUM, PROPYLEENGLYCOL, STEARAMINE OXIDE, OCTOXYNOL-12, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OLIE, TETRASODIUM EDTA, LINALOOL, POLYSORBAAT 20, NATRIUMHYDROXIDE, CITRONELLOL, ARCTIUM LAPPA WORTELEXTRACT, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, DIMETHYL STEARAMINE.

Allergeneninformatie

Inhoud

100 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

100 ml

Land van oorsprong

België

Omschrijving van Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml.

Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml is de perfecte oplossing voor je dagelijkse intieme en lichaamsverzorging. Deze wasoplossing reinigt je huid in alle zachtheid en droogt ze niet uit. Met het gepatenteerde bestanddeel Sinodor®, neutraliseert het ongewenste geurtjes en laat het je lang fris voelen. De pH-waarde van de Saforelle Frisse Wasoplossing is +- 5,9. De Saforelle Frisse Wasoplossing is een aanvulling op je dagelijkse verzorgingsroutine. Het is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een aangename gevoel van frisheid. Door de zachte reiniging, is het ook ideaal voor gevoelige huid. De oplossing bevat geen parfum of alcohol en is dus veilig voor je huid.

Veelgestelde vragen over de Saforelle Unknown televisie

Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml. zijn als volgt:

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, NATRIUMCHLORIDE, PEG-6 CAPRYL / CAPRIC GLYCERIDEN, PARFUM, PROPYLEENGLYCOL, STEARAMINE OXIDE, OCTOXYNOL-12, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OLIE, TETRASODIUM EDTA, LINALOOL, POLYSORBAAT 20, NATRIUMHYDROXIDE, CITRONELLOL, ARCTIUM LAPPA WORTELEXTRACT, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, DIMETHYL STEARAMINE..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml. is 100 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 100 ml.

Het land van oorsprong van Saforelle Frisse Wasoplossing Fl 100ml. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten